geplaatste honden

honden die definitief geplaatst zijn, worden hier samen met hun “nieuwe” eigenaren voorgesteld !

Jilli-Ann can’t fight the Moonlight - Misty
geboortedatum: 27 mei 2009 / kleur: Blauw-Wit
vanwege gezondheidsredenen van mezelf heb ik de moelijke keuze moeten maken om voor Jilli-Ann een nieuwe plek te zoeken. Met pijn in mijn hart heb ik haar 07-02-2014 officieel overdragen aan haar nieuwe eigenaren Ingrid en Michael Algera uit Rotterdam.
Heel veel geluk met mijn kleine blauwe duiveltje ♥ Lieve (Jilli) Misty, geniet van een actief leven met je baasjes en je Border Collie maatje Shade. Love you X

Haley Hope can’t fight the Moonlight - Maisie
geboortedatum: 10 juni 2007 /
kleur: Blue-Merle & tan
in september 2011 kregen we de vraag of we eventueel nog een volwassen Border beschikbaar hadden ter herplaatsing. na lang wikken en wegen, praten over waarom Maisie zich steeds niet wilde laten dekken en concluderen dat de natuur weet wat hij
doet als dekkingen niet lukken, besloten we het een kans te geven. Maisie werd op proef geplaatst bij Bart (fam. van den Hooven) in Vugt. Bart is een jongen met een vorm van autisme, die wegens omstandigheden zijn vorige hond af moest staan. Het is voor hem belangrijk dat hij een maatje heeft waar hij alles mee kan delen. Op het moment dat die 2 kennis met elkaar maakte, was gelijk te zien dat ze voor elkaar geschapen zijn ! ze was helemaal into Bart en Bart into Maisie, dat was zo geweldig om mee te mogen maken dat mijn gevoel van verlies er niet meer toe deed. Ze horen bij elkaar Bart & Maisie. Intussen weten we uiteraard dat het bijzonder goed gaat met haar in Vugt en we wensen Maisie een lang en gelukkig leven toe aan de zijde van Bart. Samen Dogfrisbeeën is “HET” helemaal.

Winona can’t fight the Moonlight - Siobhan RIP  13-04-2003 / 31-05-2013
geboortedatum: 13-04-2003 / kleur: Zwart-wit
Vanaf 31-07-2011 is de proefperiode van Siobhan voorbij en woont ze officieel in Baarlo – Limburg bij Bjorn & Sanne. Siobhanneke en lang gezond en gelukkig leven in Limburg ! Je blijft voor mij altijd “Siobhan, Siobhan, die kan er wat van”, ik hou van je Lekker Ding.

Jonty Jaxx can’t fight the Moonlight - Skippy (voorheen Wilson)
geboortedatum: 27-06-2009 / kleur: Blue-Merle
Vanwege een ernstige ziekte van zijn baas die daardoor niet meer aan Wilson’s behoefte kon voldoen en hem de kans op totale ontplooing niet wilde ontzeggen hebben wij bemiddeld en geweldige eigenaren voor deze kanjer gevonden, waar hij het waanzinnig goed naar zijn zin heeft, Arno, Monique & kids veel geluk en succes met deze kanjer !!!

Bliss Red can’t fight the Moonlight - Ginger
geboortedatum: 01-03-2004 / kleur: Red-Merle
08-09-2007 – Ginger is verhuisd naar Zeeland en woont nu bij Elise. Ze wordt actief in Behendigheid, Dogfrisbee & Shapendrijven (recreatief) Ginger heeft al heel wat vriendjes gemaakt in Zeeuws-Vlaanderen de buurhond Cristo en zij kunnen het goed vinden samen. Elise’s katten hebben haar ook geaccepteerd, ze slapen op en naast de bench. Ze geniet met volle teugen van de aandacht en uitjes die er gemaakt worden. Elise we wensen jou een lang en gelukkig leven met je mooie meid toe, tot kijk.  Intussen is Elize samen met Harold, mama geworden van dochter Mathilda en Ginger vindt het helemaal geweldig !!!

Blue Brice can’t fight the Moonlight - Ozzy
geboortedatum: 01-03-2004 / kleur: Blue-Merle
is geplaats bij Ferry & Janneke, hij is intussen actief in behendigheid & dogfrisbee
leuk, …. die gaan we nog regelmatig tegenkomen op dogfrisbee wedstrijden :-)
Ozzy en teef Zoëy zijn intussen dikke vriendjes geworden. Ferry & Janneke, we wensen jullie alle geluk van de wereld met jullie Border Hunk, voor nu liefs en groetjes