Pups

vanaf heden 01-01-2014 ben ik (vanwege gezondheidsredenen van mijzelf) officieel gestopt met het fokken van Border Collies – in het menu vind u de knop “collega fokker pups”.  Neem een kijkje, naar de vermelde fokkers stuur ik u met een gerust hart door. Veel succes met de zoektocht naar de voor u geschikte pup.
m.vr.gr. Diny Damen
___________________________________________________________

Mijn fokbeleid (was)

Ik maak alléén gebruik van open, vriendelijke honden met een stabiel karakter. Border Collies uiteraard gestest op HD, erfelijke oog afwijkingen CEA & PRA. Alle ingezette teven en dekreuen zijn DNA getest op CEA/CH – genotype Normal / Clear. DNA TNS – genotype Normal / Clear. Ik verkoop en/of exporteer géén pup(s) naar Azië !!!
Mijn pups worden opgevoed in huis, vanaf de geboorte hebben ze zoveel mogelijk kontakt met (mijn) kinderen en allerlei andere dieren. zodra ze mobiel zijn gaan ze naar buiten voor een ritje in de auto, wandelen in het bos, naar een restaurant of naar de stad ( winkels ). Ik zorg ervoor dat ze in de socialisatieperiode / inprentingsfase zoveel mogelijk indrukken opdoen. (zie onderstaande slideshow) Uiteraard worden ze tijdig ontwormd, ingeënt, gechipt en hebben ze een FCI stamboom.
Kanttekening: of uw voorkeurs pup aanwezig zal zijn is aan de natuur !!!

Wilt u alle nesten bekijken of een specifieke?
Hou dan uw muis over ‘Pups’ in het menu en kies uit de lijst eronder !

Geïnteresseerd ?
Bent u geïnteresseerd in een Border Collie  pup van mijn kennel, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid uw naam op de lijst van belangstellenden voor ‘n pup te laten zetten. Hiervoor kunt u mij een e-mail sturen naar cftm.bc@gmail.com, onderwerp: pup. Benodige info voor de lijst: naam, adres, postcode + woonplaats, tel.nr., heeft u kinderen en / of andere huisdieren (hond: aantal en ras) eventuele hondensport, tevens voorkeur reu / teef, u mag zelfs voorkeur kleur opgeven.

Wegens voorgaande ervaringen hebben ik ‘n regel moeten instellen:
Als uw naam op de belangstellenden lijst staat krijgt u een email als er pups
verwacht worden, binnen 2 weken géén reactie op deze mail, géén pup !

Ik verkoop en/of exporteer géén pup(s) naar Azië !!!

m.vr.gr can’t fight the Moonlight – Border Collies